Ga naar hoofdinhoud

Over mij

Ik ben Anneke Naaijkens-Doek. Mijn levensthema is het volgen van mijn hart en vertrouwen op mijn intuïtie. Ook in de therapieën en lessen die ik geef, probeer ik zoveel mogelijk met jou te ontdekken wat jouw hart je ingeeft en je te leren hierop te vertrouwen.

Na vele jaren muziek gemaakt te hebben, heb ik mijn opleiding tot muziektherapeut in Nijmegen gevolgd, in 2003 ben ik daar afgestudeerd. Ik heb sindsdien gewerkt als muziektherapeut in de psychogeriatrie, gehandicaptenzorg, oncologische zorg, en de Kinder- en jeugdpsychiatrie. Daar heb ik in november 2014 na ruim 10 jaar afscheid genomen om Più Mosso verder op te bouwen. Ik ben lid van de FVB en de NFG. Daarnaast ben ik geregistreerd bij de SRVB en het RBCZ.

Naast mijn werk als muziektherapeut heb ik ook de 2-jarige opleiding ‘Clown en bewustzijn’ gevolgd en nu werk ik als contactclown en trainer in mijn bedrijf Loulou Lacht. Ook clown ik als vrijwilliger bij de Mediclowns.

Wil je mijn volledige CV zien, dan kun je die hier bekijken:

Reacties van anderen

Eigenlijk doet niemand het fout

Je laat iedereen in zijn/haar waarde en . Het gaat om het plezier erin en dat draag je ook echt over.
Ik voel mij op m’n gemak en heb de indruk dat dit voor misschien wel iedereen geldt.

Veel aandacht voor het individu

Anneke is een prettig persoon en vooral cliëntgericht. In korte tijd is zij in staat om te beoordelen welke omgangsvormen en benaderingswijze het meest passend is. Rekening houdend met de wensen, mogelijkheden van de cliënt, met vooral veel aandacht voor het individu. Ze heeft een warme, vriendelijke uitstraling en geeft de cliënt het gevoel, ruimschoots de tijd te hebben waardoor de cliënt zichzelf kan zijn.

Daarnaast neemt Anneke ook de tijd om het voor en na traject van de sessies goed vorm te geven. Tussentijds maar vooral tijdens de evaluatie fase, krijg je bruikbare tips mee voor de toekomst, en stelt zij zich hierin bereidwillig op… Denkt mee, waar nodig.

liefdevol en warm

Anneke heeft mijn vader liefdevol en warm begeleid in de laatste fase van zijn leven. Iedere week werd er samen gezongen of luisterde mijn vader naar de zang en muzikale begeleiding van Anneke. Verrassend de niet alledaagse instrumenten die werden gebruikt. Dankzij Anneke kon mijn vader die t.g.v. een hersentumor leed aan afasie toch zijn stem laten horen en daarmee zijn innerlijke belevingswereld uiten. Mijn vader is inmiddels overleden aan de gevolgen van zijn ziekte. Anneke is op onze uitnodiging tijdens de crematie de liedjes komen zingen die zij altijd zong voor mijn vader en moeder. Om de kleinkindjes, maar toch ook de grote mensen op een speelse, luchtige manier afscheid te laten nemen heeft Anneke kinderliedjes gezongen met begeleiding op de gitaar. We werden op zo’n mooie, subtiele manier door Anneke uitgenodigd om even te ‘ontladen’. Dank daarvoor en voor jouw fijne begeleiding van mijn vader! Lieve groet, Liselore

Back To Top