Ga naar hoofdinhoud

Het einde van het jaar is weer in zicht. Een mooie tijd om stil te staan bij alles wat er de afgelopen tijd gebeurd is en om in verbinding met jezelf te komen. Waar heb je van genoten, wat verdient er nog aandacht, ben je ergens door geraakt?

Zingen is een heerlijke manier om vanuit rust en ontspanning in contact te komen met je gevoel. Je kunt verlangens tegenkomen en onzekerheden, verdriet en blijdschap. Stilstaan bij deze gevoelens en hier uiting aan geven, geeft ruimte. Ruimte die je in het komende jaar mooi kan gebruiken voor nieuwe ontwikkelingen.

In de warme, uitnodigende ruimte van Più Mosso Muziek, kijken we met een warme blik naar het afgelopen jaar. We staan stil bij de mooie dingen en omarmen hetgeen wat ons geraakt heeft. Dit doen we door onze stem te gebruiken als middel om te ontspannen, om uiting te geven aan wat er in ons leeft en om te voelen waar jou kracht zit.

We doen stemoefeningen, zingen liederen, mantra’s en improvisaties. Er wacht je een gevarieerd programma dat prikkelt, ontwapent, kalmeert en inspireert. Met nieuwe energie kan je de feestdagen in en 2016 beginnen.

Kosten: €65,- (lunch niet inbegrepen)

Heb je nog vragen, mag je altijd mailen of bellen naar 06-81812127

Datum volgende workshop

Back To Top